SIOP  »  Presentació

X Setmana de la Informació i l’Orientació Professional

TROBA EL TEU CAMÍ. CREA’T OPORTUNITAT.
LA SIOP FA 10 ANYS!!!

La Setmana de la Informació i l’Orientació Professional va néixer amb el propòsit de posar a l’abast de la ciutadania de Mataró, especialment de l’alumnat jove, tota l’oferta educativa i formativa que la ciutat ofereix. Aquest esperit s’ha mantingut al llarg de tots aquests anys i ha estat l’eix vertebrador de totes les activitats programades.

Enguany, amb la satisfacció d’haver arribar a aquesta desena edició, hem volgut tornar als orígens i refermar la importància de la informació en la presa de decisions, de conèixer les diferents opcions acadèmiques possibles i de saber quina és la que més s’adapta a les vostres necessitats, al vostre perfil i als vostres objectius. Aquest any, ampliant l’oferta d’altres edicions, s’incorpora al programa l’oferta formativa d’alguns centres de la comarca del Maresme que ofereixen cicles formatius d’àmbits que no es poden cursar a Mataró, així com altres novetats interessants.

Cal que trobem el nostre camí, cal que creem les oportunitats que aquest camí ens ofereix i cal que el fem realitat. Així doncs, en aquest 10è aniversari, tant l’alumnat, com les famílies i el professorat o els professionals que treballen directament amb joves, trobareu tota la informació necessària per a arribar a aquest propòsit.

Gaudiu de la SIOP!