Data publicació: 25/08/2016

El Camp Municipal d’Esports del Centenari estrena graderia per a la temporada 2016-2017

Les noves grades tenen capacitat per a 996 espectadors

Foto de la instal·lació actual. Foto: Ajuntament

Foto de la instal·lació actual. Foto: Ajuntament


La nova graderia del Camp Municipal d’Esports del Centenari s’estrena aquest diumenge 28 d’agost en el transcurs de la celebració del Trofeu Iluro 2016 que enfrontarà al CE Mataró (2a catalana) al UE Rubí (1a catalana). Les obres van començar el passat mes de gener i van finalitzar a finals del mes de juliol. 


Les obres han consistit en l’adequació de l’espai de la graderia principal, inicialment format per petites llotges d’obra instal·lades en plataformes a diferents alçades i amplades. Les grades antigues es van enderrocar i el nou espai està format per una grada de sis nivells amb un aforament màxim per a 1080 espectadors. La graderia disposa de dues escales laterals que comuniquen el terreny de joc amb les sortides més pròximes i d’un tancament metàl·lic de separació entre el públic i els jugadors. L’actuació també ha suposat l’adequació dels dos accessos principals que són, el del passeig Carles Padrós on s’ha construït una terrassa i el del passeig d’Antoni Cabanelles, on s’ha adaptat una rampa per accés de vehicles al terreny de joc.


Les obres, que van ser adjudicades a l’empresa RAVI Obras, Transportes y Excavaciones, SL, han tingut un cost de 161.658,05 € IVA inclòs. D’aquest import, 90.000,00 € han estat finançats per la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.



Altres actuacions


Per la seva banda, el Club Esportiu Mataró s’ha fet càrrec de la instal·lació de 408 seients, l’Ajuntament va retirar els arbres i ha pintat el mur del fons de les grades i, a través de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona, s’ha fet front a la compra i subministrament de les banquetes prefabricades per als jugadors.
 

Imprimir