Nit de l'Esport 2013

Trofeus Nit de l'Esport

La Nit de l’Esport 2013 es va celebrar el divendres 22 de març a les 20,00 hores al teatre Monumental de Mataró.
Aquest any es van reconèixer els mèrits esportius de l’any 2012. De totes les candidatures presentades i desprès de tres reunions del jurat i les corresponents votacions han estat escollits 43 nominats de les 4 categories individuals.
Cal remarcar el nivell del nostre esport, ja que cal destacar:
- 1 campionat i 2 subcampionats del món
- 1 campionat d’Europa
- 23 campionats, 33 subcampionats i 22 bronzes en campionats d’Espanya
- 53 campionats, 27 subcampionats i 50 bronzes en campionats de Catalunya
- 20 internacionals de diversos esports, entre els quals 5 olímpics i 2 paralímpics que van portar 3 medalles de plata.

Presentació Regidor

Benvolguts i benvolgudes:

Enguany celebrem la 58ena edició de la Nit de l’ Esport un lloc en que cada any ens trobem tot l’ esport mataroní per reconèixer els mèrits esportius i l’esforç dels diferents agents esportius de la ciutat corresponents a la temporada passada.

Enguany també valorarem els mèrits d’ esportistes que han estat Campions del Mon i d’Europa, Campions d’Espanya i Catalunya i també internacionals en diferents disciplines esportives, fent especial esment als nostres esportistes olímpics que varen participar a la darrera Olimpíada de Londres.

Per últim agrair la dedicació al jurat qualificador format per periodistes dels diferents mitjans de comunicació i per membres del Consell Rector de l’Institut d’Esports que han estat els encarregats de triar els finalistes i guanyadors a les diferents categories avui convocades i que desprès de diferents deliberacions han votat la proposta que avui aquí us presentem.

Que gaudiu de l’esport i que gaudiu de la festa.