Nit de l'Esport 2012

Trofeus Nit de l'Esport

 

La Nit de l’Esport 2012 es va celebrar el divendres 30 de març a les 20,30 hores, al teatre Monumental de Mataró. La festa que està organitzada per l’Institut d’Esports, és la trobada anual entre la gent del món de l’esport que reuneix esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb l’esport.

L’objectiu és fer un reconeixement a aquells que durant l’any 2011 han fet un millor resultat, marca o promoció de la pràctica de l’esport, es van repartir 68 premis entre trofeus i diplomes. El trofeu és una obra original de l’artista local Peracoll.


Presentació Regidor

Benvolguts i benvolgudes:

Anem a celebrar una nova edició de la Nit de l’Esport de Mataró que pretén ser el lloc de trobada de tot l’esport mataroní i a on es reconeixen els mèrits esportius i l’esforç dels diferents agents esportius de la ciutat.

En aquesta 57ena edició de la Nit de l’Esport hi trobarem esportistes que han estat Campions del Mon i d’Europa, Campions d’Espanya i Catalunya i també internacionals en diferents disciplines esportives.

El jurat qualificador format per periodistes dels diferents mitjans de comunicació i per membres del Consell Rector de l’Institut d’Esports ha estat l’encarregat de triar els finalistes i guanyadors a les diferents categories avui convocades i que desprès de diferents deliberacions han votat la proposta que avui aquí us presentem.

Que gaudiu de l’esport i que gaudiu de la festa.