Nit de l'Esport 2010

Trofeus Nit de l'Esport

 

La Nit de l’Esport 2010 es va celebrar el passat divendres 26 de març, a les 21 h, a la Sala Privat (carrer de Manuel Carrasco i Formiguera). La festa, que està organitzada per l’Institut d’Esports (IE), és la trobada anual entre la gent del món de l’esport de la ciutat que reuneix esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb l’esport.

L’objectiu és fer un reconeixement a aquells que durant el 2009 han fet un millor resultat, marca o promoció de la pràctica de l’esport. La 55a Nit de l’Esport va repartir 75 premis entre trofeus i diplomes. El trofeu és una obra original de l’artista local Perecoll.
 
 
Presentació del Regidor
 

Benvolguts i Benvolgudes

Un any més ens trobem per a celebrar la Nit de l’Esport de Mataró, enguany, en la seva 55ena edició. Aquesta festa està organitzada per l’Institut d’Esports de Mataró per tal de reconèixer els mèrits esportius i l’esforç dels diferents agents esportius de la ciutat.

Entre aquests trobarem; participants en campionats del món i campionats d’Europa, Campions d’Espanya i Campions de Catalunya, en diferents disciplines esportives. Els finalistes i guanyadors a les diferents categories avui convocades, han estat triats per un jurat format per periodistes dels mitjans de comunicació de la ciutat i per membres del Consell Rector de l’Institut d’Esports. Aquest jurat ha deliberat, i finalment mitjançant votació ha prés la decissió que avui us presentem

Molta sort a tots i totes