TrÓmits amb
identificaciˇ electr˛nica
TrÓmits sense
identificaciˇ electr˛nica
General
QuŔ voleu fer?
Identificaciˇ i
signatura electr˛niques

Com obtenir-les?
Preguntes freqŘents
Necessito mÚs informaciˇ sobre un trÓmit o
sobre el funcionament de la identificaciˇ electr˛nica
Necessito mÚs informaciˇ
En cas de qualsevol dubte sobre com realitzar o consultar un trÓmit o sobre el funcionament de la identificaciˇ electr˛nica cal dirigir-se a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana o escriu un correu electr˛nic a tramitsenlinia@ajmataro.cat.
Entrada de dades: "Miquel Biada - MatrÝcula (identificaciˇ)"
En aquesta pantalla podeu introduir la informaciˇ necessÓria. Noteu que els camps assenyalats amb (*) sˇn obligatoris.

IMPORTANT: Si no indiqueu el NIF no podreu consultar posteriorment el trÓmit.
Dades identificatives de l'alumne
Identificador *
 
Data de naixement *
 
[ Esborrar dades ]

Protecciˇ de dades de carÓcter personal

D'acord amb all˛ que estableix la Llei OrgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecciˇ de Dades de carÓcter personal, us comuniquem que les dades introdu´des en els formularis del Web de l'Ajuntament, s'incorporaran a un fitxer propietat de l'Ajuntament de Matarˇ anomenat "INSCRIPCIONS I TR└MITS WEB" amb la finalitat d'atendre les demandes dels ciutadans realitzades a travÚs del Web de l'Ajuntament quant a temes relacionats amb inscripcions i trÓmits administratius. L'˛rgan responsable del fitxer Ús l'Ajuntament de Matarˇ, qui implementa les mesures de seguretat corresponents. Les dades que se solĚliciten sˇn les estrictament necessÓries, adequades i pertinents per a la realitzaciˇ del corresponent trÓmit administratiu o bÚ la inscripciˇ demanada.

El titular consent expressament el tractament de les seves dades, bÚ sigui per via postal, telef˛nica o electr˛nica amb la finalitat que l'Ajuntament pugui atendre els objectius indicats amb destinaciˇ al servei que sigui el competent per a la seva resoluciˇ. NomÚs rebreu comunicacions per correu electr˛nic o per via d'un altre mitjÓ de comunicaciˇ equivalent quan el procediment administratiu aixÝ ho requereixi o bÚ en cada cas en quŔ ho indiqueu expressament.

A la vegada us informem que el consentiment anteriorment atorgat Ús revocable i podreu exercir els vostres drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ adrešant-vos a la Oficina d'Atenciˇ Ciutadana al c/ La Riera 48, Baixos, 08301 Matarˇ, o bÚ per correu electr˛nic a l'adreša lopd@ajmataro.cat.