La data d'acabament d'entrada d'aquest tipus de trÓmit Ús el dia 21/04/2018 a les 00:00:00 hores. No es pot iniciar cap trÓmit.
Entrada de dades: "La caricatura del cant dels ocells"
En aquesta pantalla podeu introduir la informaciˇ necessÓria. Noteu que els camps assenyalats amb (*) sˇn obligatoris.

IMPORTANT: Si no indiqueu el NIF no podreu consultar posteriorment el trÓmit.
Dades de l'interessat/da
Tipus de resposta
Nom  /  Raˇ social  *
Primer cognom
Segon cognom
Num. document *  
Dades de contacte
Correu electr˛nic *
TelŔfon *
Adreša *
[ Cercar ]
Dades per a la notificaciˇ
MitjÓ de notificaciˇ
Adreša postal alternativa
[ Cercar ]
Dades addicionals
Vull rebre informaciˇ de les properes activitats de patrimoni natural organitzades per l'Ajuntament de Matarˇ *
No
 
[ Esborrar dades ]

Protecciˇ de dades de carÓcter personal

D'acord amb all˛ que estableix la Llei OrgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecciˇ de Dades de carÓcter personal, us comuniquem que les dades introdu´des en els formularis del Web de l'Ajuntament, s'incorporaran a un fitxer propietat de l'Ajuntament de Matarˇ anomenat "INSCRIPCIONS I TR└MITS WEB" amb la finalitat d'atendre les demandes dels ciutadans realitzades a travÚs del Web de l'Ajuntament quant a temes relacionats amb inscripcions i trÓmits administratius. L'˛rgan responsable del fitxer Ús l'Ajuntament de Matarˇ, qui implementa les mesures de seguretat corresponents. Les dades que se solĚliciten sˇn les estrictament necessÓries, adequades i pertinents per a la realitzaciˇ del corresponent trÓmit administratiu o bÚ la inscripciˇ demanada.

El titular consent expressament el tractament de les seves dades, bÚ sigui per via postal, telef˛nica o electr˛nica amb la finalitat que l'Ajuntament pugui atendre els objectius indicats amb destinaciˇ al servei que sigui el competent per a la seva resoluciˇ. NomÚs rebreu comunicacions per correu electr˛nic o per via d'un altre mitjÓ de comunicaciˇ equivalent quan el procediment administratiu aixÝ ho requereixi o bÚ en cada cas en quŔ ho indiqueu expressament.

A la vegada us informem que el consentiment anteriorment atorgat Ús revocable i podreu exercir els vostres drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ adrešant-vos a la Oficina d'Atenciˇ Ciutadana al c/ La Riera 48, Baixos, 08301 Matarˇ, o bÚ per correu electr˛nic a l'adreša lopd@ajmataro.cat.